WWW.BIJBEROEP.TOPLINK.BE
ZELFSTANIDG IN BIJBEROEP - Home - Starten zelfstandige in bijberoep -

Opstarten zelfstandig bijberoep

Bijberoep zelfstandige

Een zelfstandig bijberoep heeft kans op slagen als u over de juiste informatie beschikt. Onderstaande brochures helpen u met de voorbereiding van uw zelfstandig bijberoep.

Starten in bijberoep

Om te beginnen in zelfstandig bijberoep dien je dezelfde stappen te doorlopen als voor een zelfstandig hoofdberoep. Bij een zelfstandige in bijberoep blijf je echter genieten van de sociale voordelen uit het sociale stelsel van je hoofdberoep.

Je inkomsten als bepalen niet of je zelfstandige activiteit een hoofdberoep of bijberoep is, noch de tijd die je aan je zelfstandige activiteit besteedt.

De sociale bijdragen die u betaalt als zelfstandige in bijberoep zijn solidariteitsbijdragen. Hiermee bouwt u geen sociale zekerheidsrechten op.

Starten als zelfstandige in bijberoep veronderstelt de volgende formaliteiten: open een zichtrekening, richt een vennootschap op of een eenmanszaak, schrijf u in bij de KBO via een ondernemingsloket, doe aangifte bij de BTW-administratie, sluit u aan bij een sociaal verzekeringsfonds en sluit u aan bij een ziekenfonds.

hoofdrekenen oefenen - kinderfiets - oatmeal diet - birthday poems - vouwfiets kopen - einmaleins üben - maaltafels - trampoline kopen
 webdesign